Backlunds bidrag till livet

11755091_1025577997455176_4693177314236499861_n

Toppmatch mot AIK på Hovet ikväll och jag tänkte under dagen få till en intervju inför matchen. Men gårdagens TV-program ”Tillsammans mot cancer” har berört mig och jag kände att jag först var tvungen att skriva några rader om den viktiga kampen. NHL-spelaren Mikael Backlund har sedan hans nära vän gick bort varit en ambassadör i frågan och startat insamlingen Västerås mot cancern. I förra veckan såg jag att Calgary Flames officiella TV-kanal gjorde en intervju med Backlund, där han fick berätta om bakgrunden till initiativet och hur arbetet fortlöper. Jag länkar vidare till intervjun och till Västerås mot cancern så har ni både som privatperson och företagare möjlighet att bidra.

Intervjun med Backlund kan ni se här.

Om ni vill ge ett bidrag till Backlunds insamling gör ni det här.

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *