VLTs Hockeypodcast #3 "Telefonsamtalen var avgörande"

Nyligen förstörde han många Västeråsares drömmar, men nu är han plötsligt här för att försöka förverkliga dem. Nyförvärvet Maksim Matushkin är nästa gäst i VLTs Hockeypodcast och i avsnittet går han in på djupet kring sin senaste kaotiska vecka. Dessutom berättar han om en hårt pressad Pelle Hånberg, vad som fick honom att välja VIK och vad hans pappa Igor Matushkin betytt för hans hockeykarriär. Till sist ber han mig ringa upp en riktig godbit som har en glödhet hälsning till VIK Hockey.

Programledare: Johan Thalberg
Producent: Johan Thalberg
Ljudproducent/musik: Fredrik Thalberg
Gäst: Maksim Matushkin

Klicka på playknappen nedanför för att lyssna på VLTs Hockeypodcast.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/234626102″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

2 reaktioner till “VLTs Hockeypodcast #3 "Telefonsamtalen var avgörande"”

  1. Matushkin kommer hit och producerar =Leksand. Såg tyvärr inte målet, lämnade olearys vid 4-2 3.30 min kvar av matchen (har sett målet på nätet i efterhand.Det var onsdag spelade på leksand 60 kr som tröst i bedrövelsen! Idag fredag kan man special studera ryssen ingen kamera bestämmer vad jag kan se.VIK måste börja vinna nu (10 påäng efter tingsryd nykomlingar med bara 5 förluster på 25 matcher). Upp till bevis att ni är ett topplag tack! Och börja ta poäng på bortaplan.Senaste säsongerna har ni ju varit bra på bortaplan inte denna säsong hittills. SKÄRPNING där är viktig! Inget SHL pågrund av enbart borta torskar i kvalet.Ej godkänt.Karlskrona 1 st vinst på 22 matcher i SHL säger väl allt? J.M.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *