VLTs Hockeypodcast #4 "Det är bullshit!"

Gäst nummer fyra i VLTs Hockeypodcast är Stefan ”Stiffen” Holmgren, som i vanlig ordning bjuder på hela sig själv. I över en timma ger han sin syn på årets upplaga av VIK, den känsliga juniorfrågan och vilka medspelare han slogs mot när han själv spelade. Den gamle VIK-forwarden tar också upp glädjeämnet Fredrik Johansson och vilka personer som gjort störst intryck på honom under karriären. Eftersom avsnittet spelades in dagen innan julafton får han även dela ut tre julklappar med tre olika karaktärer, där han bland annat ger bort tjänsten som sportchef till en välkänd person.

Programledare: Johan Thalberg
Producent: Johan Thalberg
Ljudproducent/musik: Fredrik Thalberg
Gäst: Stefan Holmgren

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/239275394″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

En kommentar till “VLTs Hockeypodcast #4 "Det är bullshit!"”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *