Gott nytt år – fyra nyårskarameller!

Dagen innan nyårsafton och fortfarande massor med ishockey. Mest intressant för er läsare är nog JVM-matchen mellan Sverige-Danmark och det hockeyallsvenska mötet mellan Pantern-VIK. Vill ni hamna mitt i hockeyinfernot ska ni ta er ner till Allstar idag. Där väntar intervjuer med flera gulsvarta profiler, tävlingar och andra trevliga inslag. Jag är på plats för att leda kvällen!

Sen vill jag passa på att tacka för läsare för 2015 och som jag sagt tidigare är det ert engagemang det som driver mig. Det inslag som fått mest positiva reaktioner under det gångna året är nysatsningen ”VLTs Hockeypodcast” som tillfört ett djup som många av er verkar uppskatta. Hittills har det spelats in fyra avsnitt och det innebär att det är tre kvar innan projektet första fas är över. Jag hoppas så klart att det blir fler inspelningar efter det.

Egentligen är jag mest glad över att vi går in i 2016 snart, det innebär nämligen att de avgörande matcherna närmar sig. Så, tack för ett fantastiskt 2015 och välkommen till ett spännande 2016!

VLTs Hockeypodcast fyra avsnitt kan ni lyssna på genom att klicka på följande länkar:

VLTs Hockeypodcast #1 Niklas Lihagen ”Det var menat”.

VLTs Hockeypodcast #2 Anton Mylläri ”Jag har drömmen kvar”.

VLTs Hockeypodcast #3 Maksim Matushkin ”Telefonsamtalen var avgörande”.

VLTs Hockeypodcast #4 Stefan Holmgren ”Det är bullshit!”.

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

2 reaktioner till “Gott nytt år – fyra nyårskarameller!”

 1. Johan!
  Gillar bloggen men 4 nyårskarameller var lite falsk marknadsföring med 4 gamla avsnitt….

  Keep the good stuff!

  /Skultis

 2. Har du också gett upp efter Pantern fiaskot? Helt tyst överallt. Är det så genomuselt att det inte ens är mödan värt att påtala alla tokigheter?
  Har VIK lagt munkavle på dig ?Du skrev tidigare om dörrar som stängdes och känslighet för kritik hos ledningen.
  Hoppas du inte backar för de som inte har kunskapen om vad som krävs för att gå upp i SHL. Mindre städer, mindre hockeyhistoria, mindre pengar går förbi, Örebro, Växsjö, Karlskrona,Linköping och Rögle. Skillnaden har varit kunnigare tränare, sportchefer, klubbdirektörer och på spelarsidan målvakterna och målvaktstränarens betydelse. AIK går upp iår för att de numer förståd detta. Roger Melin m fl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *