Så skulle jag formera laget

Det blir ändringar i kedjeformationerna inför kvällens match mot Björklöven, där bland annat Jeremy Williams är avstängd efter huvudtacklingen som han delade mot Timrå. Snipern missar totalt tre matcher. Assisterande tränaren Tomas Mitell säger också till VLT sport att laget inte vinner några matcher och nu vill hitta på något. En ändring som han avslöjar är att Cody Murphy kommer spela tillsammans med Jan Urbas och Fredrik Johansson. Om jag väljer att behålla den kedjan så skulle jag formera resten av laget såhär:

Myttynen-Lihagen-Fish
Sorkin-Gråhns-Davidsson
Svedlund-Andersson(junior)-Berg

Cook-Uotila
Matushkin-Alenbring/Jonsson om han är spelklar
Borgman-Larsson

Extra: Korhonen, Cutta

Hur vill du se laget spela?

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

6 reaktioner till “Så skulle jag formera laget”

 1. JOHAN!!!

  Mycket intressant de du väljer!
  Måste hålla med dig!!!!
  Min magkänsla säger på nått sätt:
  BRA ATT WILLIAMS SAKNAS!!!!!!
  Tror för tillfället att vik blir bättre utan Williams.
  Handen på hjärtat så har han underpresterat nått oerhört.
  Finns naturligtvis flera andra men inte på samma sätt.
  TROR STARTEN PÅ VÄNDNINGEN KOMMER IKVÄLL!!!!
  Kanske han kan rannsaka sig själv ett tag Williams.
  Kanske du är ett riktigt bra ämne som tränare till nästa säsong!!!!!!!!!!

  GE ALENBRING CHANSEN NUUUUUUU!!!!!!!!!!!!

  MVH MARCO

  1. Kan inte hålla med dig om att Williams underpresterat fruktansvært , Han ligger i toppen av poængligan trots tuffa tider , Han ær en sniper och tyværr har Njoch filander valt att bruka williams helt fel , Han skal vara en sniper inte spelførdelare eller något annat , Han ska ha 2 gubbar bredvid sig som kan lægga upp han før skott , Det ær den speltypen han ær och så han skal spelas før att vara bæst , Men som sagt att han ligger i toppen av poængligan trots tuffa tider sæger ju en hel del om att han faktiskt trots allt gør mål ; Givetvis har han det liak tufft som resten av laget och så har dom anvænd han helt fel då han inte ær en sådan spelartyp dom førsøkt få han att vara. Nej han ær en sniper det vet vi alla och det tror jag appelgren kommer se till att sætta upp han som i framtiden.

 2. 1:a Urbas-Lihagen-Fish
  2:a Berg-Freddan-Myttynnen
  3:a Sorkin-Gråhns-Murphy
  4:e Svedlund-Eddie-Korohnen

  Backar:
  Borgman-Uotila
  Matushkin-Cutta
  Cook-Larsson

 3. Härligt om Alenbring kommer in istället för den ointresserade Cutta. Osynliga Korhonen bort också bra. Skulle vilja ha Rubins för Cook.

 4. Att du bänkar Cutta och Korhonen känns som en klar konsekvens utifrån deras svaga prestationer.
  Varför inte bänka Borgman som de senaste matcherna har bidragit med negativa insatser genom vårdslöst spel (som Willams). Ge Alenbring en ärlig möjlighet att få visa vad han kan uträtta!

  Dags att de som inte håller sig till "gameplan" får ta konsekvenserna och lämna plats åt de som är beredda att göra jobbet rätt genom att uppvisa rätt beteende på plan. Det är väl ändå beteendet och resultatet och inte siffran på tröjan som skall beaktas!

 5. Rätt märkligt att VIK skulle satsa på att va tyngre denna säsong än förra.. Va o såg Leksands matchen härom veckan o noterade inte en ända riktig propp ( tackling) vare sig i försvarszon eller i forchecking!! Varför satsade man då på ett tyngre lag ? Borde det inte ingå i gameplan att det ska göra ont att möta ett tyngre lag.. ? Nä mer fysiskt spel i Rocklunda, hockey är och ska förbli en kampsport med stort hjärta .. // Anders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *