VLTs Hockeypodcast #5 "Ta hem VIK till Västerås"

Gäst nummer fem i VLTs Hockeypodcast är klubbchefen Johan Fägerblad, som med sin öppenhet pratar om sig själv och sin tid i VIK. I över en timma ger han sin syn på en ganska turbulent tid som klubbchef, där en lång formsvacka och tuffa beslut har skapat en rejäl prövning. Hör honom berätta om sin passion för VIK, hanteringen av utlånade Lukas Zetterberg och dygnen när han tillsammans med styrelsen valde att avsätta Martin Filander och Niklas Johansson. Dessutom avslöjar han ett tränarnamn som var aktuellt innan Andreas Appelgren fick jobbet, och hur den nya huvudtränaren tillsattes efter ett möte i Örebro.

Programledare: Johan Thalberg
Producent: Johan Thalberg
Ljudproducent/musik: Fredrik Thalberg
Gäst: Johan Fägerblad

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/243840474″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”450″ iframe=”true” /]

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

En kommentar till “VLTs Hockeypodcast #5 "Ta hem VIK till Västerås"”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *