"Han har sett het ut"

81a8b240-ebee-4751-b28e-1973c3e4b175_1000

Jag lämnar matematiken bakom mig och ser istället till att kontakta VIKs energiske forward Christopher Fish. Han ger sin syn på träningsveckan som har gått, sin egen prestation och vad han gör på självaste Alla hjärtans dag.

Hur har träningsveckan varit?
– Träningsveckan har varit väldigt bra! Vi har slipat på detaljer som ska bli bättre och träningarna har varit mycket givande. Det har varit lite tyngre fys i början av veckan och ispassen har varit likadana som vilken vecka som helst. Men isträningarna blir automatiskt jobbigare när vi har kört tung styrka.

Hur har kedjorna sett ut på träningarna?
– Kedjorna har sett ut som mot Sundsvall senast. Under veckan har det varit lite sjukdomar i laget, men jag tror alla är tillbaka imorgon.

Vilken spelare har sett het ut under träningsveckan?
– Svårt att nämna någon enskild spelare, men om jag ska välja så blir det Cody Murphy. Alltid full fart och har dessutom petat in några puckar.

Hur förklarar du din egen succé den här säsongen?
–  Jag har byggt vidare på förra säsongen. Det vill säga, fortsatt varit en slitvarg men fått igång självförtroendet i offensiven. Den mixen känns bra och det ska jag fortsätta med. Hård träning ligger bakom och det är väl tur att man utvecklas när man tränar hårt.

Tankar om tisdagens match mot Karlskoga?
– Alla matcher som är kvar är verkligen viktiga och det vet vi om. Vi ser det här som den roligaste delen av säsongen än så länge, och jag hoppas på en match med slutspelskaraktär mot Karlskoga. Vi ska gå ut och ge allt, men också spela med smartness.

Till sist, vad gör slitvargen Fish på Alla hjärtans dag?
– Jag har precis köpt blommor till min sambo som jag kommer spendera dagen med.

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *