Gråhns uttalande var äkta

Förlust igår. Nu är det tufft läge och laget måste gå från ord till handling. Jag vet inte hur många som sett Stefan Gråhns intervju efter matchen. I all denna djävulskap som laget går igenom tycker jag att den var härlig på något sätt. Den förmedlade äkta känslor och det behövs om VIK ska kunna vända det här. I nästa VLTs Hockeypodcast pratar jag om vikten om trovärdiga uttalanden från spelare och ledare, det avsnittet planerar jag att släppa under tisdagskvällen alternativt onsdag. Håll utkik här på hockeybloggen för att ta del av det.

Intervjun med Stefan Gråhns kan ni se genom att klicka på länken.

3359560449Stefan Gråhns gjorde inte sin bästa match, men står heller inte och säger annat i intervjun efteråt. 

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

4 reaktioner till “Gråhns uttalande var äkta”

  1. Tack för allt positiva och kritik som du har skrivit.
    Allt som ha hänt I klubben har varit överraskande.
    Nu är det bara att kämpa vidare.

  2. Om VIK ska vända detta?? Den chansen försvann igår i Haparanda.. Tror Mio glömde klubborna hemma om man inte lyckades klara av att skjuta 5 skott på 2 perioder.. Tror styrelsen behöver sätta sig ner o först hitta en sportchef för att sedan försöka hitta en tränare som kan ta VIK in iframtiden.. Se bara vad Melin gjort med ett mediokert AIK på en säsong, lägg pengar på en riktig tränare.. För att sedan bygga på hungriga spelare..

  3. Man måste gå förbi FYRA lag för att det ens ska vara görbart, känns enormt osannorlikt med tanke på hur ojämnt dom spelat och det är dags att möta bra hockeylag nu. Man kan spöa bottenlag (Pantern, Sundsvall, Mora), det har vi sett, men det var ett tag sen man vann mot ett topplag. Nu är det bara topplag kvar att möta. Nej, det tror jag inte kommer gå, inte utan kollapser från minst 4-5 lag i serien, samtidigt.

  4. Skäms skäms skäms !!!! Tragiskt att se ett lag med en sådan dålig inställning ,och var är konsekvenser av det ? Nu vill jag se handling från styrelsen eller ska det få fortsätta på den inslagna banan ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *