Fish: "Timrå får det tufft"

Det har väl inte undgått någon som följer VIK att laget har gjort två riktigt bra prestationer efter en lång formsvacka. En stor skillnad är beslutsamheten och det framförallt i den sista tredjedelen på banan. Symbolen för det sättet att spela är för tillfället Jan Urbas, som likt en trimmad ångvält tar sig över banan. Just nu är det också han som får många av rubrikerna. Men där bakom finns det flera spelare som har presterat väl, bland annat Cristopher Fish som går från klarhet till klarhet. Vilken säsong forwarden har haft. Något som överraskar mig lite extra är hans distinkta och snabba handledsskott som verkar ställa till det för målvakterna. Inför morgondagens rysaromgång säger succéspelaren så här:

– Förhoppningsvis har vi samma fina spel som förra matchen och går in i playoff med bra form. Känslan i gruppen kommer vara skön om vi lyckas ta oss vidare.

Hur laddar du upp inför den avgörande matchen?
– Det blir som vanligt, ner till hallen på förmiddagen och gör det jag känner att jag behöver göra, det vill säga stretch, cykel eller is. Efter det lunch och en powernap, sen är jag redo!

Om ni lyckas ta er över strecket, vilket lag hamnar under?
– Jag tror Timrå kan få det tufft mot Asplöven. Förhoppningsvis blir det så.

Hur slutar er match mot Tingsryd?
– Vi vinner med 4-0.

Vem blir matchhjälte?
– Det blir två matchhjältar, Urbas och Fransson.

I morgon kan ni se LIVE-TV med uppsnack inför VIK-Tingsryd, med start 15:30. Efter det kan ni följa och kommentera händelserna på vlt.se. Vi ses! 

 

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *