Byter VIK tröjfärg?

Jag springer då och då på lite rykten som ni får ta för vad det är. Men jag tänker att det ändå kommer från personer som är insatta och att det ligger någon substans i det.

Mikael Frycklund och Mathias Bromé har ryktats till VIK förut men nu skriver vikfancentral.se att Bromé kan vara på väg till Mora, vilket jag varken kan styrka eller dementera. Däremot har jag hört att Frycklund ska vara högaktuell för en comeback och att han till och med själv har kontaktat klubben för att visa sitt stöd efter det som har hänt.

Kristians Rubins har diskuterats flitigt sedan han gjorde ett kort succéinhopp säsongen 2014-15. Men faktum är att han sedan dess inte har kommit upp i samma nivå (visserligen varit skadad under en längre tid), och det har gjort att andra juniorbackar har gått före när a-laget behövt spelare. Nu går rykten gällande att Rubins kan vara på väg bort från klubben, i alla fall om hans agent får bestämma. Och siktet ska vara inställt på spel i någon av ligorna borta i USA/Kanada. Om jag inte minns fel så har backen kontrakt med VIK, men det har vi ju tidigare sett inte behöver vara ett hinder.

VIK kan nästa säsong gå tillbaka till att spela i gula tröjor, i alla fall när det gäller försäsongsmatcherna. Om tröjfärgen hänger med in i seriespelet återstår att se, eller om det här stämmer överhuvudtaget. Men tydligen ska ett exemplar av den nya gula tröjan redan finnas att åskåda.

Följ hockeybloggen på twitter för ännu fler uppdateringar, @VLThockey.

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

3 reaktioner till “Byter VIK tröjfärg?”

  1. Hej !
    Vik ska satsa på Västeråsare säger dom ,låter mycket bra , sen höra att spelare själva som Fryklund ta kontakt med vik ,då blir man lite fundersam , men klubben kanske inte är intresserad av spelaren och det får man acceptera . Att höra att Brome är på väg till Mora är ju märkligt , Jag vart mycket förvånad att vik i huvud taget inte behöll han , men det äe min åsik . Tröjbyte låter intressant var kan man skåda den någonstans ? . Läste idag på vlt.se att skulden har ökat till 8 miljoner , klar man blir orolig Fägerblad förklar men jag som vissa sponsorer FATTAR INGENTING ,och det motogs med mungiporna ner . Ordförande Camilla förklar som Fägerblad men ingen förstår ,är det så man kommunicerar ? Tur att alla pengar som folk har bidragit med ligger frysta hos Advokaten .

  2. Skuldberget blev när allt kom fram på det berömda bordet totalt 8 miljoner kr.Nu måste det till en extra kraftsamling för att få in
    mera pengar och samtidigt hoppas att leverantörerna skriver ner sina fodringar på VIK ytterligare.Det är bara att hoppas att detta går samt att det finns några leverantörer kvar till VIK nästa säsong.Obegripligt att skulderna kunde växa sig så stora utan att man
    från styrelsen hade någon som helst kontroll,och kunde stoppat galna värvningar,tränarbyte etc etc.Det fanns ju inte en krona till dessa åtgjärder.

    1. Hur många inkompetenta har det inte suttit med den ekonomiska drivningen i klubbar i Sverige under ett antal år. Man kan undra om de har "Ebberöds Bank" som förebild. Man skulle med lätthet platsa i "Lyxfällan", för där handlar det ju om folk som handlat med pengar de inte haft!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *