Rädda VIK

Som ni vet pågår en stor pengarinsamling till ”Rädda VIK”, som folk från VIK Support står bakom. Ett av initiativen är att de lägger upp diverse upplevelser eller tröjor för auktion på Tradera. Igår var det min tur att signera min gamla matchanvända tröja från 2007/2008, säsongen då vi för första gången sedan omstarten var i kvalserien till SHL.

I rådande stund så har 41 bud lagts och tröjans värde är 995 kronor, pengar som alltså går till att rädda VIKs ekonomiska situation. Rörande att se när jag på förhand räknade med ett eller två skambud från en närstående person. Framförallt kul när pengarna går till något bra, förhoppningsvis!

Om ni vill buda på tröjan så klickar ni här. Auktionen avslutas 7 april klockan 17:38.

11255361_10153567482701545_2548951344410541371_o

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

5 reaktioner till “Rädda VIK”

  1. Hej johan !
    Kommer ihåg din tid i vik ,mrn det som har satt sig lite på näthinnan det var i kvalserrien en match mot Aik du åkte ut mot blålinjen och så gjorde du en stoppslad och druttade på rumpan och Aik spelaren rundade dig ,den var bra 🙂 tror du åkte och bytte sen ,nu har du fått lite av en upprättelse när tröjan är på Tradera .

      1. Johan gjorde mycket bra saker för vik också så det kan ingen ta ifrån johan . Se bara johan blogg och angagenmang för vik .

  2. Varför har vik 2 inkompetenta i styrelsen som inte vet hur man sköter en klubb och ekonomin, se hur det gick . Kan dom 2 inkompetenta betong klossarna bara avgå på engång..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *