VLTs Hockeypodcast #7 ”Jag kommer inte värva via Youtube"

I det här avsnittet hör du VIKs nya sportchef Andreas Appelgren, som berättar om hur han startade arbetslivet med att köra brödbil. Och hur han fick jobbet som sportchef i Västerås. Vilka tankar han har om då-, nu- och framtid i klubben. Appelgren avslöjar också vilken tränare han vill värva till VIK. Om du är intresserad av klubbens nya sportsliga satsning, är en stark rekommendation att luta dig tillbaka och lyssna till det här avsnittet.

Äntligen och sorgligt på samma gång, det här är det sista avsnittet av den första inspelningsserien av VLTs hockeypodcast. Egentligen visste jag inte vad jag själv gav mig in på när jag på egen hand startade det här. Däremot var jag säker på att det fanns många gäster som hade intressanta saker att berätta. Jag var därför aldrig orolig. Hoppas ni som har varit med mig har njutit, jag är i alla fall ytterst tacksam till er tusentals lyssnare som har tagit er tid. Förhoppningsvis kan det här bli ett återkommande inslag.

Jag vill tacka alla gäster som har ställt upp, Fredrik Thalberg för en grym poddjingel och hjälp med mixning trots att inspelningsmiljön försvårar, samt försäljningschefen Per Ekh på VLT för att han trodde och lät mig genomföra den här idén.

Glöm inte att kommentera i hockeybloggen – Hur har du upplevt podcasten? Vem har gjort mest intryck? Vad minns du bäst?

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

16 reaktioner till “VLTs Hockeypodcast #7 ”Jag kommer inte värva via Youtube"”

 1. Det har varit väldigt intressant med djupare intervjuer med personer runt vik. Har sett framemot varje avsnitt och fått mycket nyttig information. Stort tack för initiativet. Hoppas på en ny säsong som gärna får börja snart. Lite kul i dagens avsnitt att Appelgren framhåller Cook som en riktig lagspelare. Något jag hört från flera håll. Som sagt väntar spänt på säsong 2. Tack Johan

  1. Leif, tack för att du alltid är engagerad – det är kul! Cook har nog varit viktigare än många som har förstått, dessutom hade han en ganska turbulent tid utanför planen. Eloge till honom!

 2. Hej !
  Tråkigt att man ska behöva vänta till hösten om det nu blir någon mera podcast. Det dom har berört mig mest det var med söderkvist och stiffen ,men där kom det också fram vilken kultur det verkar ha varit i klubben ,och dom jag hoppas försvinner nu .Tag Johan hoppas på ett återseende ..

  1. Kanske blir det tidigare än så, eller inte alls. Får jag välja fortsätter vi på inslagen väg!

 3. Tack för ett underbart program. Störst intryck gav Siffen. För att återgå till intervjuarn med Stiffen så vore det tjänste fel att inte ge Slangen en kontrakt och gärna ett så sträcker sig över flera säsonger, kan nog bi en väldigt viktig spelar med så många unga spelare. Så värva tillbaka Slangen NU!

  1. Hej Johan!

   Tack för att du tagit dig till att lyssna. Programmet med "Stiffen" berörde mig också, han kan uppfattas som obekväm men vill alltid klubbens bästa. Det engagemanget borde man ta vara på!

 4. Tack för intressanta poddar under hela säsongen!
  Johan du gör ett grymt bra jobb. Fortsätt med det.
  Appelgren verkar vara en mycket sympatisk och klok man som kommer föra VIK mot nya höjder.
  Framtiden ser ljus ut.

 5. Hej Johan.
  Mycket roliga och intressanta intervjuer som du har genomfört, allra helst den sista med Appelgren.
  Där tycker jag det framtonar en stor personlighet inom hockeyvärlden och kan han orka genomföra sina planer som sportchef så är steget upp till SHL inte långt borta, sker nog inte första året men säkert andra.
  Hoppas du kan och vill fortsätta på den inslagna vägen med både bloggen och hockeypodden.

 6. Tack, Johan! Kanonjobb! Härligt att få träffa dagens och gårdagens VIK-hjältar så nära inpå. Ser fram emot mer på Hockeybloggen och hockeypodden!

 7. Hej Johan!
  Tack för 7 st kanon program och vill mer än gärna att du fortsätter med detta så fort som möjligt! Har sagt på Twitter och säger det nu, mycket intressanta avsnitt från dig så mitt svar till dig!
  Mycket bra jobbat Johan!😊👍👌👏👏👏

 8. Hej Johan,
  Tack för många bra inlägg och podcast. Om du inte redan fått frågan så hoppas jag den kommer, om inte du kan engagera dig i VIK eller i någon stödroll. Dina insikter och kunskap skulle göra stor nytta för föreningen.

 9. Hej !
  Svara ärligt nu Johan om du fick en förfrågan från vik om någon roll i föreningen ,skulle fu tacka jag ? Hur skulle det bli med din blogg och podcast isåfall ?

 10. Hej Johan

  Tack för alla fina intervjuer, och av alla som gjorts så gillar jag faktiskt den sista med Appelgren bäst
  Skönt att höra lite positiva tongångar efter ett tråkigt slut på säsongen.

  Hoppas du upprepar detta nästa säsong….för nu tror jag att det blir en och dessutom tror jag att den kan bli riktigt bra.

 11. Hej
  Lihagen gav ett mycket bra intryck i podden.
  Men det var mer ord än handling.
  Totalt oduglig på isen!!!!!!!!
  Nä tror stenhårt på äpplet!!!!

  MVH Marco

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *