Min önskan

Ny bloggportal firas med att lyfta fram flera positiva händelser:

Mikael Frycklund återvänder och har skrivit på ett tvåårskontrakt med VIK. Bra! Men jag tror inte vi ska haussa honom för mycket. Minns ni när det hände den säsongen som många tycker han floppade? Den här gången tror jag visserligen han är starkare både fysiskt och psykiskt, men mina förväntningar ligger ändå på en rimlig nivå. Jag ser honom som en stabil tredjecenter, med chans på istid i powerplay. I övrigt har klubben fått hem en fantastisk kille till föreningen.

– Ett namn som har dykt upp för ordförandeposten är Christer Brostedt. Efter att ha sprungit i Rocklundas / ABB’s utrymmen under en längre tid, ser jag inget bättre alternativ i det här läget. Min röst, som inte räknas på årsmötet, läggs i alla fall på honom. Om min önskan blir till verklighet återstår att se, men jag fick indikationer från en person i valberedningen att de tittar på en ny styrelse. Det känns därför inte helt omöjligt.

– Förre VIK-spelaren Mikael Backlund kommer att spela matchen mot Ryssland i ABB Arena. Det är att visa hjärta på många sätt. Dels för att flera NHL-spelare tackar nej till VM, men också för att han lätt kunde ha avstått den här matchen inför turneringen. Men jag tror ”Mickis” vill visa upp sig på hemmaplan och han har alltid varit noga med förberedelserna. Och det här är en del av förberedelserna inför VM. Just nu ser det också ut som att han är förstecenter i truppen, han spelar med andra ord en nyckelroll tills vidare.

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *