Sporten är ”tryggad” men…

Det blåser lite positivare vindar inom VIK och sportsligt verkar klubben ha satt igång arbetet på allvar. Jag tycker verkligen sporten känns ”tryggad”, det vill säga nu finns det kompetent folk för att utveckla den delen. Sen återstår det att se ifall visionerna och målen uppnås, vilket jag tycker de har förutsättningar att lyckas med.

Kvar står dock en organisation som fortfarande är bräcklig. Nuvarande styrelse, klubbchef och marknad är säkerligen i gungning sedan allt som har hänt. Att de inte skulle vara påverkade ser jag som nästintill omöjligt. Om jag får gissa så har alla haft tanken på att byta jobb. Jag tror det kan bli rejäla förändringar och att det kan vara positivt. Rent krasst är det ju samma folk i föreningen som det var när det inte slutade så bra. Och jag undrar hur energin och samarbetet är efter allt som har hänt. Jag vill inte peka ut någon särskild men tror övergripande att ett skifte vore bra. In med nya tankar, idéer och framförallt energi! Än viktigare bör nyrekryteringarna besitta mer kompetens.

Så vilka är kvar när nästa säsong startar? Jag tror VIK har en ny styrelse, klubbchef (eller en annan befattning på personen som är ”högsta hönset”) och marknadsdel.

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

2 reaktioner till “Sporten är ”tryggad” men…”

  1. Håller med Johan att dom flesta i styrelsen bör avgå på engång, vet hur det var för 16 år sen. Vem fick bära hundhuvudet, jo en curre Lundmark

  2. Håller hekt med för att bygga wtt nytt förtroende hos folk så är det helt logiskt stt ut med det gamla och in med nytt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *