Då kan Persson vara tillbaka

Daniel Bernhardt ansluter på lån från Djurgården. Marcus Berman förlänger sitt kontrakt för resten av säsongen. Christopher Fish är tillbaka efter skada. Markus Persson ska enligt de senaste rapporterna vila mot Vita Hästen, men när han är tillbaka adderar dessa fyra herrar 364 kilo till laget. Snacka om välbehövlig tyngd. Dessutom finns det mer eller mindre spets hos alla.

– Jag fick tag på Djurgårdens Markus Ljungh och frågade honom om inlånade Bernhardt: ”En spelare med bra skridskoåkning och teknik. Som person är han lugn och kanske lite tillbakadragen. Ljungh avslutade med: ”Hoppas VIK kan komma tillbaka på vinnarspåret igen”. Skönt med en VIKare i SHL.

– På tal om Markus Persson, skadebilden säger att han eventuellt spelar match på fredag. Bra! Och Lukas Zetterberg är tillbaka i laguppställningen. Det ljusnar verkligen!

– Det är väl inget snack om att Henrik Lundberg fortsätter i målet. Hoppas jag. Att Marcus Dahlbom fick chansen mot Tingsryd förvånade mig, även om jag förstår tanken att byta när det är tajta matcher. Men som gammal målvakt vet jag att man kan matchas rätt hårt under kort tid, så länge man är i zonen där allt känns bra. Och det är Lundberg.

– VIK Support jobbar stenhårt med initiativet ”Bygga VIK” för att samla in pengar till att förstärka laget. Insamlingen är redan uppe i 150.000 kronor och det är mycket tack vare Alfaglas som igår gick in med 100.000 kronor. Snyggt!

– Många av er frågar om det blir någon fler avsnitt av ”VLTs Hockeypodcast”, och mitt svar är att jag inte vet. Jag har ställt frågan till VLT som inte har återkommit. Tidigare har inställningen varit ”mer video och mindre annat”, och jag antar att podcasten kanske är en del som försvinner. Video i all ära, men jag tror det handlar om att bygga en plattform som erbjuder flera digitala medier, för att skapa större intresse och engagemang. Så jag hoppas fortfarande! Dock är bevakningen i MittMedia riktigt bra när det gäller Hockeyallsvenskan.

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

En kommentar till “Då kan Persson vara tillbaka”

  1. Och 98 kilo lämnar man hemma med vilje dom verkar inte vilja ha tacklingar på matcherna Nr 46 kommer aldrig få rutin det ger man ju till andra lags spelare istället ett lån som spelar 7:e back

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *