Han står mot Timrå

Senaste nytt om målvaktssituationen i VIK.

Henrik Lundberg har stått för flera fenomenala insatser den senaste tiden. Men det blir ingen Lundberg i målet mot Timrå. När laget lämnade Rocklunda-området fanns han inte ens med på bussen. Klart är därför att Marcus Dahlbom står i kvällens match. Positivt är att Dahlbom nu får ett ”naturligt” tillfälle att matchas in i laget. Eftersom han fick hoppa in senast har han också hunnit bli lite uppvärmd efter en tid på sidan om. Trots att formtoppade Lundbergs frånvaro är ett avbräck, tror jag det här kan vara ett bra läge att byta målvakt. Det hade behövt komma förr eller senare ändå.

600

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *