Glömmer aldrig showen

Det blir mycket VIK i bloggen men det pågår annan ishockey runtom i världen. I natt såg jag Patrik Berglunds St Louis slå Filip Forsbergs Nashville. Två spelare som otroligt nog tog steget från Hockeyallsvenskan direkt till NHL.

Matchen fick mig också att minnas tillbaka på min resa till USA i våras, när St Louis och Chicago gjorde upp i en riktigt bra slutspelsserie. Jag får till och med gåshud när jag tänker på inramningen. Häftigast av allt, förutom spelet, var introt i Chicago. Jag glömmer aldrig den showen och tänkte återuppliva klippet när jag filmade hela spektaklet. Njut!

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *