Video när Berglund sänker Rasmussen

Jag har letat utan framgång ett tag, men fick nu äntligen se klippet där Patrik Berglund sänker Dennis Rasmussen i en match för någon månad sedan. Inte för att jag gillar att se en VIKare bli sänkt, utan mest för att det är intressant att se två gamla lagkamrater tävla man mot man i världens bästa liga. Kommentatorerna är inne på att tacklingen tar i huvudet, vilken den ser ut att göra litegrann, men på videon så tycker jag att den ser schysst ut. Kika och bedöm själva via länken nedan!

Video

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

En kommentar till “Video när Berglund sänker Rasmussen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *