Han står mot Mora

Henrik Lundberg är tillbaka efter sin hjärnskakning och nu står det också klart att han spelar ikväll. Om inget oförutsett händer innan matchstart. I det här läget är det lite av en chansning då Lundberg har varit borta en del på grund av två närliggande skador. Därför vet vi inte heller riktigt hur matchformen är. Det hade varit ett säkrare kort att välja Marcus Dahlbom till kvällens match, men samtidigt hoppas nog ledningen på att Lundberg så snabbt som möjligt kommer tillbaka i den form han var i. Det kan vara så att tränarduon räknar med ett starkt motstånd och att Lundberg har en högre högsta nivå, vilket kommer krävas för att vinna matchen. Men jag tror ändå inte målvaktsvalet har varit lätt den här gången.

Henrik Lundberg – 16 GPI – 93.05% – 1.99 GAA
Marcus Dahlbom – 16 GPI – 90.35% – 2.86 GAA

Följ hockeybloggen på twitter – @VLThockey

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *