VIK har krokat en kanadensare

VIK har länge varit öppna med att man både letat en back och en forward inför avslutningen på Hockeyallsvenskan. På torsdagskvällen nåddes jag av rykten av att sportcheferna lyckats lösa en av knutarna. Sent ikväll ska det tydligen ha anlänt en transatlant som sprang runt i korridorerna nere på ishallen, och som har tilltalsnamnet ”Chris”. VIKs materialare Mio ska ha servat denne med diverse utrustning. Den enda lediga spelaren med ”Chris” som som tilltalsnamn och som  också skulle kunna vara aktuell för Hockeyallsvenskan är Chris Langkow. Tidigare har vikfancentral.se rapporterat att spelaren är klar för en hockeyallsvensk klubb. Det ser alltså nu ut att vara VIK.

Om nu det stämmer, så har VIK hittat en spelare som senast kommer från spel i Olimpija Ljubljana i EBEL, där han mäktat med 28 poäng på 41 matcher. Återstår se om min grävning à la Mr Madhawk stämmer.

Trevlig kväll!

Publicerat av

Johan Thalberg

Johan Thalberg

Världsunik hockeykarriär som målvakt och forward. Numera skribent och krönikör med störst fokus på VIK Hockey.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *