Backman kan hamna i Mora

Vill SSK värva Eric Backman eller inte? Det har varit lite av en följetong sedan den Södertäljebördige backen var med och spelade upp Västervik i hockeyallsvenskan.

LT har tidigare skrivit om att SSK söker en sista back – och att Eric Backman inte är avskriven. Just ”inte avskriven” var så Mats Waltin kommenterade läget för två veckor sedan.

Men SSK är inte den enda klubb som ska vara intresserat av den 22-årige backens tjänster. Enligt obekräftade uppgifter till min kollega Jacob Sjölin vill seriekonkurrenten Mora knyta till sig Backman – och ska ha erbjudit ett kontrakt.

När LT-sporten är i kontakt med Eric Backman om uppgifterna är han fåordig.
– Jag kan inte kommentera det, säger Eric Backman, som samtidigt berättar att han inte haft någon förnyad dialog med SSK.

Publicerat av

Andreas Hanson

Andreas Hanson

Sportjournalist på LT i Södertälje.

2 reaktioner till “Backman kan hamna i Mora”

  1. I ärlighetens namn? Vad sysslar klubbledningen med.. Man har chans på en ung spetsback som dessutom vill till klubben – och man fullföljer inte dialogen?

    Är inte planen att etablera sig i HA nästa säsong? SSK:s trupp ser i dagsläget tunt och långt ifrån slagkraftigt ut.

    1. Definera ”spetsback” Jonas är du snäll? Backman har aldrig spelat högre än div.1 tidigare i sin karriär. Kan det inte vara så att Waltin söker efter ngn backchef som han nämnt tidigare? Backman är def inte en sådan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *