JRM Skates and Skills goes Europe

Det blev en lugn och skön helg för min del. Första gången på många år som jag kunde vakna och gå upp när jag vill och inte ha hockeyträning eller match, konstig känsla. Jag passade på att spendera lite tid med min familj – mamma, mina syskon och syskonbarn. Hann även träffa Jockes mamma och Jockes systers barn och bada i Norrtälje badhus. Sprang även på min mormor som är världens coolaste som snart fyller 80 år. Hon har precis varit i England och åkte helt själv men med en grupp andra pensionärer, kul att höra att hon haft så roligt. Blev alldeles varm och glad i hjärtat av att höra henne berätta!

image1 kopia

Fick spendera lite tid med Michelle och Frances, busiga som få

image8Hann träffa Lizzy och Holly också. Så himla fint skolfoto – vilka sötnosar!

IMG_0215

JRM var i Holland i helgen och det gick jätte bra. Dem var där och föreläste och visade vad dem håller på med inför ca 100 internationella tränare. Det blev STOR SUCCÈ, så himla kul! Nu får vi se vad det leder till för nya samarbeten.

Det finns bara ett fåtal platser kvar till sommarcamperna, in och läs mer på www.jrmskatesandskills.se

11173336_429854217195218_2249453144141997111_n

Föreläsningen gick bra och det var stort intresse vad JRM verksamhet går ut på

Avslutar med lite fina inspirationsbilder

image5

 image3

image4 kopia

image2

image6 kopia

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *