Good morning

Klockan är 7.30 och jag sitter på pendeltåget på väg till jobbet. Det är som alltid, varje morgon något problem med kommunala trafiken, förstår inte hur det kan vara något fel varje dag. Det ska ta mig 6 minuter från Solna in till T-Centralen men det gör det aldrig. Det är bara ta det lugnt och inte hetsa upp sig. Jag tänker att pappa hade inte klarat en enda morgon med allt folk. Harmoni, räkna till 10, haha!

image

Jag och Sofie, inspelning av förra veckans podd. In och lyssna, från och med nästa vecka (kan ev bli om två veckor) sker det en förändring i podden – det vill ni inte missa! Ladda ner Podcaster appen och sök på ”En Skön Jävla Pödd”.image

Ni som inte lyssnat på Shirley Clamps version av ”Öppna din dörr” gör det. Jag älskarTommy Nilsson version men Shirleys röst är helt fantastisk, så lyssna på den!

Nu är det jobb som gäller, ha en bra dag!

 

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *