Två veckor kvar

Veckorna går som alltid fort. Nu känns det bättre med nya jobbet, har jobbat där i två månader nu och har kommit in i allting bra tycker jag, lär mig fortfarande saker varje dag.

Mycket skönt att vi nu sålt lägenheten i Arenastaden som vi köpte som vi inte blev nöjda med.  Jag brukar alltid tänka att allt ordnar sig men blev lite orolig där ett tag, men som alltid så löser sig allt tillslut.

start-img  Såhär ser nya lägenheten ut utifrån, Tuletornen kallas dem. Ser kanske lite konstiga ut men väldigt fina inuti

SFDDA1B1D3A11DF443F85224F228CFCF7C7_2200x

Älskar balkongen och utsikten, hoppas det blir en lång och varm sommar så man kan spendera lite tid här ute och njuta av den fina utsikten över hela Stockholm

section2

Älskar fina detaljer när det gäller inredning och såhär ser det ut där man kommer in

section7

 Egentligen spelar det kanske inte så stor roll kanske många tycker. Men jag älskar hotellkorridorer som är fina, och det här ser verkligen ut som en fin hotellkorridor tycker jag

section4

Jag gillar verkligen vårt badrum vi har nu, men känner mig jätte nöjd hur nya badrummet ser ut

IMG_3445

Jag är väl ingen person som bakar särskilt ofta, däremot älskar jag att laga mat. Men Jocke ville baka bullar, så vi tog fram ett gott bullrecept

IMG_3448Vi gjorde både vanliga kanelbullar men även bullar där vi blandade smör, hackade hasselnötter och mörk choklad – kan varmt rekommendera det – väldigt gott!

image4Avslutar med lite humor!

Just nu är det VM-final i ishockey och Canada leder just nu med 4-0 mot Ryssland. Canada har ett så sjukt bra lag detta VM, kul att se grym hockey av ett väldigt bra lag. Hockey när den är som bäst!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *