Det närmar sig

Det närmar sig flytt. Ni vet när man inte kan ha någon ordning överhuvudtaget längre hemma. Det står kartonger överallt, mycket är nerpackat som man inser att man behöver och man får bara låta det vara så helt enkelt.

 

 

image8

 

Nya soffan som är beställd. En svängd Howard modell, off white är färgen. Det enda alla måste påpeka är hur smutsig den kommer bli. Det struntar jag i. Jag vill ha en ljus soffa och många påpekar också hur dålig färg det är när man har barn. Nu är det ju så att vi har inga barn, men när/om vi får barn då ska dem inte sitta och kladda i soffan. Punkt. Det fick inte vi göra när jag växte upp, man fick äta vid matbordet, bra regel tycker jag, haha!

image9Och så blev det två sådana här fåtöljer, enkla men snygga tycker jag.

image10I helgen blev det lite golf med Jocke och Marie-Louise. Jag vill bli riktigt bra men vet att det krävs massor av tid. Jag har alltid haft lätt för mig när det gäller dem flesta idrotter. Golf däremot är så sjukt mycket noggrannhet, precision och tajming. Jag måste ha tålamod bara, nöta nöta nöta. Just nu blandar jag och ger för mycket i slagen men har ju bara slagit några gånger och tog Grönt kort förra sommaren. Höll på att både bryta av klubborna och kasta iväg skiten i skogen men vet att det inte blir bättre för det. Vissa slag blir grymma medan vissa hamnar i skogen, måste sluta gå på kraft utan bara svinga lite skönt.

image5

Jag har haft en period när jag inte kunnat träna som jag vill, har inte mått helt hundra. Saknar att kunna köra och känna mig helt slut och ta ut mig ordentligt.

image4

Den där känslan när man lyfter riktigt tungt, kroppen är så häftig som klarar så mycket mer än vad man tror.

image2

image3

Den här bilden gillar jag, det är lite power i den. Den har jag som lite målbild nu när jag hoppas jag ska komma tillbaks ordentligt med träningen igen.

image6

Det här är så jag – haha! Jag vet att jag måste äta annars är jag inte rolig att umgås med, huvudsaken man vet sina fel och brister.

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *