Flyttdags

Nu har flyttlasset gått från Boulevarden i Solna till Tuletornen i Sundbyberg. Känns väldigt konstigt att byta hem efter ganska många år på samma ställe. Ännu konstigare var det att hitta hem efter jobbet igår, tur att det finns Google och kartor på nätet 🙂

image

Det har varit såå mycket saker att packa, i början går det ju fort. Men dem sista 20 kartongerna med ”diverse” saker i, gick inte lika fort.

image

Att vakna till den här utsikten imorse kändes i alla fall väldigt bra. Det känns som att vi kommer trivas här!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

2 reaktioner till “Flyttdags”

  1. Jag är helt övertygad om att ni kommer att trivas i nya lägenheten, den är så härlig, fin och inbjudande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *