Stanley Cup final

Något jag saknar hemma i Sverige så är det varma sommarkvällar, det har vi varje kväll här i Florida, så skönt!

image

Härliga kvällar med fina solnedgångar och så häftigt att man samtidigt kan titta på delfiner och sjökossor

imageNästan 100 fahrenheit, svettigt!

image

Amerikanska frukostarna är bland det bästa, man behöver inte vara orolig att vara hungrig

image

Jag och Jocke på väg till Stanley Cup finalen mellan Tampa och Chicago. Den femte finalmatchen

imageSåhär såg det ut utanför arenan, så häftigt att det var flera tusen människor utanför som skulle se matchen tillsammans på en stor bildskärm. Det var en riktig fest där kan man lugnt säga!

image

Och i arenan var det helt GALET! Vilket arrangemang och vilket galet tryck! Det var inte bara en gång man fick gåshud. Nationalsången var så mäktig så det var helt sjukt. Svårt att förklara stämningen där inne. Det spelade ingen roll om man höll på Tampa eller Chicago, det var som om alla var vänner och pratade, dansade och var på en stor fest tillsamamns. Jag är så glad att vi fick uppleva detta live.

Nu ska vi äta en god frukost och sedan blir det en skön dag på stranden.

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *