The Sunshine State

Nu är jag hemma igen efter en riktigt skön och härlig resa till Florida. Man förstår verkligen om man varit där varför det kallas för ”The Sunshine State”. Jag har varit dålig på att uppdatera medan jag varit borta, ville ta semester från precis allt, så det gjorde jag.

Ska lägga upp en bild sedan på hela gänget som åkte sedan, det var jag, Jocke, mamma, Chrille, min syster Rebecca, hennes Backis och deras tjejer Frances och Michelle.

image12Vi var borta över midsommar men åt lite midsommar mat i alla fall. Sedan blev det en skön dag på stranden

                image
Det var kul att åka större delen av min familj. Här är Chrille med mamma vid solnedgången vid Fort Myers

image11      Solen sken och det var riktigt varmt vissa dagar, så varmt så det var varmare i havet än i luften. Det svalkade inte ens när man badade.
image16

På en grym restaurang en varm kväll vid Fort Myers. Backis, jag och Jocke

                  image1

Tjejerna älskade sanden som var som kritvit och kändes som mjöl i Naples Beach. Där var vi vid solnedgången på stranden på kvällarna och tittade på delfiner. Ni kan ju gissa om dem gillade det!?

image4

Dem här tre, Becca, Michelle och Frances. Så mycket kärlek!

image7

Jag och Jocke på vår treåriga bröllopsdag. Vi åt en god middag allihop tillsammans på en restaurang som låg nere vid havet. Det blev en bra dag och kväll. Det regnade vissa kvällar en skvätt eftersom det är lite regnperiod där nu denna period på året. Denna dag regnade det inte en droppe, vilket det gjorde desto mer på vår bröllopsdag.

image2

Jag kan inte få nog av alla dessa solnedgångar och varma kvällar

image8

På stranden med Jocke
image3

Jag kan ju äta hur mycket melon som helst. Såå gott!

image6

Den här efterrätten ser ju inte så stor ut. Vi kunde delat hela familjen på den här ”lilla” morotskakan

image9

 Det är inte alltid kul att ha långt hår efter en dag på stranden och kvällsträning.

image10

Bästa är att ha det flätat men det såg mest ut som på första bilden.

image15

Jocke med Michelle och Frances, haha. Alltid någon min måste göras

Nu är jag tillbaks till vardagen och tillbaks på jobbet igen. Lite jobbigt att inte vara inne i tiden än men borde vara det inom kort hoppas jag! Ska bjuda på lite mer bilder i nästa inlägg och berätta mer vad vi pysslade med på andra sidan pölen.

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *