Tillsammans mot Cancer

Idag har jag mest tagit det lugnt och förberett mig inför att börja jobba igen imorgon. Ska såklart bli jätte kul men efter att varit hemma och mått kasst i två månader känner jag inte att jag har samma energi som jag brukar ha. Men det får komma med tiden, nu ska det mest bli skönt att komma tillbaks till vanliga livet, träffa folk och få använda hjärnan lite igen.

11836734_821195911334476_2986208247375317932_nVi sökte personal för ett tag sen. Härligt gäng är vi, som ni ser på bilden 🙂

UnknownIkväll har jag tittat på tv-programmet Tillsammans mot Cancer. Så otroligt viktigt att alla gör det man kan och skänker pengar oavsett summa, för att tillsammans besegra cancern. Jag tänker på alla som går igenom eller gått igenom en cancersjukdom, ni är otroliga!
Jag kan inte se sådana här program utan att sitta och gråta som ett barn. Det är så gripande historier och om man inte varit med om det själv kan man inte ens föreställa sig hur det är. Men det gör lika ont i mig ändå, att se familjemedlemmar som mister t ex sin mamma, men som tur är slutar de flesta historier lyckligt.

image1Det får mig att tänka på alla dem jag älskar allra mest, att ta vara på tiden och vara tacksam över att man är frisk och får leva livet. Varje dag.

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

2 reaktioner till “Tillsammans mot Cancer”

  1. Bra inlägg och klara, rena, sanna tanker, tycker jag, Gizela Ahlgren-Bloom.
    Jag lyssnade 1983 under en hel veckas tid till Dr. Erik Ewalds undervisning, då i Rodenkyrkan. Han sa bl.a. att människa behöver göra upp med sin egen död.
    Många tänker inte, kanske aldrig på att vårt och andras liv kan sluta just efter det jag "slog igen dörren" och gick förargad bort.
    Livet är alldelses för kort! – Läs gärna "Kärlekens lov, 1. Kor 13"
    Pax et Bonum // Pär-Ola Malm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *