Mat på ett fat

 

Så var ännu en vecka slut, nu är det söndagskväll och jag tycker hösten hittills har känts ovanligt bra. I vanliga fall är jag inte alls ett fan av hösten men får se vad november kommer bjuda på. Man får ta fram det positiva med hösten, tända massa ljus och ha det lite mysigt.
image2Fredagar på jobbet, då är det fredagsfika. Det kan vara precis vad som helst från bakelser, bullar, glass, frukt och bär eller som i fredags – popcorn och dem här popcornen är livsfarligt goda! Vi har en popcornmaskin på jobbet och det är tur att det inte alltid finns popcorn där i för då skulle jag äta av dem jämt.
image3Och så var det även en stor skål med smågodis. Det här gillar jag inte alls men uppskattades av många andra.
image4Hela helgen har gått i matens tecken för min del. I fredags åt jag en Hjortytterfilé som var sådär larvigt god, som mat kan vara ibland. Vi var ute och åt med jobbet och efter maten var det lite aktiviteter.
I lördags var det middag med familjen och då blev det även mycket mat den dagen.
Och idag, söndag var det mat från morgon till kväll. Först frukost, sedan åt jag och Jocke brunch med några vänner. Alla som ätit brunch vet att då äter man både en, två, tre och kanske fyra portioner fast det hade räckt med en 🙂
Sedan åkte vi direkt från brunchen till farsdagmiddag med hela Jockes familj. Som sagt – mat och bra sällskap kan man aldrig få för mycket av.
image5Det var kul att träffa de man jobbar med utanför jobbet men känner att jag inte mår riktigt hundra än, lite tråkigt med tanke på vilken tävlingsmänniska jag är att känna att jag inte hade varken kraft eller ork att ens ha energi att bowla. Det blev bowling, fotbollsstraffar i en simulator och även golf i en simulator. Sakta men säkert börjar allt bli bättre och det är jag tacksam över.

Imorgon är det tidig morgon som gäller. Så nu är det snart natti natti!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *