Mötley Crüe

MotleyIgår var Mötley Crüe på sin sista (förmodligen, för det vet man ju aldrig) konsert i Sverige. De gör en sista Final tour runt om i hela världen just nu och igår var det dags för Sverige – Stockholm –
Globen. Det ville man inte missa så jag var där med Jocke, min brorsa Johan och Ida.

bigOriginal

Det var bra drag på killarna igår kväll och dem körde alla stora hits så det var lyckat. Dem har varit ett band sedan 1980-talet och var ett av världens största rockband då. Det har blivit några splittringar av bandet och även några återföreningar sedan dess. 2005 återförenades dem senast och det blev stor succé efter en efterlängtad turné. Egentligen skulle dem haft sin sista spelning på Sweden Rock Festival i somras men nu blev det en sista världsturné nu istället och den avslutas senare i år i Los Angeles.

5Såhär ser dem ut idag.

image8 Och såhär såg dem ut på det glada -80-talet.

image3Förband var Alice Cooper, tycker han har några bra låtar. Men hade ingen aning om att han var helt galen och det hände konstiga och galna saker på scenen och han halshöggs bland annat, haha. Man fick lyssna på musiken istället.

image2


Det är nu November, som också kallas Movember, en internationell kampanj för att uppmärksamma manssjukdomar, men framförallt Prostatacancer. Det räcker inte att bara spara ut en snygg mustasch utan skänk även en slant också till forskningen. Mustaschkampen är en kampanj som samlar in pengar till prostataforskningen.
Såhär ser min Movember-mustasch ut 🙂

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *