Nyårsafton

Sista dagen på 2015 idag. Hoppas alla får en riktigt trevlig kväll med familj och/eller vänner.
wish-you-a-happy-new-yearSå ser vi till att nästa år, 2016 blir ett riktigt bra år!

IMG_5823Vi ska ha middag för lite vänner hemma hos oss ikväll.
Vi ska äta massa gott, bland annat lite svensk oxfilé, det sägs att de här ska vara riktigt bra och gott kött. Vi hoppas på det!
Däremot är vi 7 personer och det är nästan 6 kilo kött så tror vi kommer bli mätta i alla fall 🙂

image1_FotorIdag är det mest förberedelser inför kvällen och nu är bordet dukat!
Vi hoppas på bra och klart väder ikväll så vi får se alla fyrverkerier över hela Stockholm.

IMG_5827Dukningen. Det blev en diamantringt för tjejerna…

FullSizeRenderOch en vanlig ring för killarna.

IMG_5829Såhär ser den ut i närbild.

Hoppas alla får en trevlig och bra kväll.
GOTT NYTT ÅR!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *