Nu är våren här!

Det känns som om våren kommit! Så skönt att vakna av att det är ljust ute och att solen skiner!image001Ett tydligt vårtecken är nya vita skor. Köpte dem här, riktigt sköna och snygga tycker jag. image002Igår var min sista dag på jobbet. Nu ska det fixas med lite saker men ska framförallt ska jag försöka ta det lugnt nu, vilket inte är min starka sida 🙂 Efter jag slutade jobbet åkte jag och Jocke och hämtade lite bebissaker. En barnvagn, bilbarnstol, spjälsäng och en barnstol. Skönt att hämta allt på samma ställe och få hem allt i tid.image004Det var inte lika lätt att få in allt i bilen men vi lyckades i alla fall.

image005Nu är sängen ihopbyggd och den blev superfin, ska visa sen. Här är dem supersmå lakanen som det ska bäddas med.image006Den här lilla snuttefilten fick vi för jättelänge sen av Jockes mamma Marie-Louise. Visst är den larvigt söt!?image007Lite bebissaker, allt är bara nerlagt i en byrålåda. Det är både skor och kläder blandat och inga lappar är bortklippta. Det tog jag tag i igår och tvättade allting. Det ska man tydligen göra för det är något i kläderna som inte är bra för bebiskroppen. Så nu är allt tvättat och ska vikas ner lite fint.image008Känslan hur min mage känns just nu. Den är stenhård och sprängdfylld, förstår inte att den ska växa i lite mer än tre veckor till. Jag har inte börjat få bristningar än men hoppas kunna slippa det.image009Hur jag ser ut i soffan, haha! Det är omöjligt att varken sitta eller ligga bekvämt nu.

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *