Beräknad förlossning

Idag är det den 9e maj och det var idag Bobby var beräknad att födas. Men vi är så glada att han valde att komma lite tidigare. Kan inte ens tänka mig att jag skulle gått och varit gravid fortfarande eftersom det känns nästan som han alltid funnits hos oss. IMG_7575Häromdagen var det premiärdopp så då blev det ett litet bad i diskhon

IMG_7580Han verkade gilla det för han sa inte ett ljud i alla fall

IMG_7594Sedan blev det lite mys i handduken efteråt

IMG_7610
Och ännu lite mer mys

IMG_7571Jag måste dela med mig av vad som hände i helgen när vi var i Vaxholm. Bobbys blöja läckte på något sätt eller för att prata klarspråk så sket han ner sig 🙂 och kläderna han hade på sig.
Jag och Jocke hade inte riktigt koll på allting än, ombyte var inget vi hade med oss. Så det var bara leta upp första bästa barnbutik och handla nya kläder. Men som ni ser var urvalet sådär. Det blev en alldeles för stor body som såg ut som en klänning. Stackars Bobby, haha!

IMG_7611Det är så kul att träffa familj, släkt och vänner nu när vi äntligen har mer tid för sådant. Pappa, min syster Becca och hennes barn och min mormor, Bobbys gammelmormor var och hälsade på. Det blev först lite fika innan vi gav oss ut i det fina vårvädret.

IMG_7599Morfar med lilla prinsen

IMG_7604
Tjejgänget och Bobby.
Mormor, världens coolaste, hon är över 80 år och hur pigg som helst, Michelle, Becca, Bobby, Frances och jag.

IMG_7618Sommar = god frukt

FullSizeRender
Det här kan ju vara det bästa som finns – grillat och lite andra godsaker.

IMG_7646
Mormor håller i Bobby som numera är huvudpersonen när alla ses

IMG_7628Jag är så glad att kusinerna, hela tjejgänget, gillade Bobby med en gång och inte kunde få nog av honom. Han överöstes med pussar, kramar och kärlek. Då blir jag så glad i hjärtat ♥

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *