Färgglada smoothies

Smoothie. Så enkelt och så gott!
_MG_7332 I en smoothie kan man ha i vad som helst, därför är det så enkelt att slå ihop en god smoothie på det man har hemma.
Jag provade att göra lite smoothies med olika färger, jag utgick från samma enkla grund på alla och då blev det väldigt fina färger. Beroende på vilken mängd man ska göra är det bara ta så mycket man tycker är lagom av allt.
Mörklila smoothie
med smak av blåbär
naturell yoghurt
mjölk eller soya mjölk
frysta blåbär
banan
_MG_7350 Rosa smoothie
med smak av hallon
naturell yoghurt
mjölk eller soya mjölk
frysta hallon
banan_MG_7349
Orange smoothie
med smak av apelsin och morot
naturell yoghurt
mjölk eller soya mjölk
apelsin
mandarin
morot

_MG_7347
Gul smoothie
med smak av apelsin och ananas (mango är också supergott att ha i)
naturell yoghurt
ananas
apelsin
banan
Man kan även ha lite ananas juice (dock är det såklart lite socker i juice som man köper) eller mjölk om man vill ha den mer rinnig.

_MG_7346Grön smoothie
med smak av avokado och spenat
naturell yoghurt
baby spenat
avokado
gurka
grönt äpple
banan
Lite tips på vad mer man kan ha i smoothies för att få lite extra god smak och om man vill man ha dem mer matiga. Då kan man antingen ha i banan, fiberhavregryn eller råa ägg, vill man ha dem mer rinniga så är det bara ha i lite mjölk eller vatten.

Andra saker som man kan ha i:
krossade linfrön
chiafrön
florsocker
cocosolja
linfröolja
lime eller citron
ingefära
kanel
cocos
cocosmjölk
kardemumma

IMG_8144 Såhär lättroade är vi här hemma 🙂

IMG_8145Man tycker ju alltid sina egna barn är dem sötaste, haha!
Sötnosen Bobby ♥

IMG_8205 Fredagsoutfiten. Nya skor som han fick av sin snälla mormor, stl 14 som är för stora men såå söta!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *