Siarö fortet

Igår och idag har vi varit ute i skärgården, finns inget bättre än när det är bra väder och sommar i luften tycker jag. IMG_8271 Vi åkte till Vaxholm och tog Sjöbris ut till Siarö fortet.

IMG_8281 Det var blåsigt på båten på vägen dit men åker man båt sitter man ute oavsett. Bobby verkade älska skärgårdsluften och sov gott hela vägen och slog rekord och sov över sex timmar i sträck på natten

IMG_8278 Framme på Siarö fortet där min moster Veronica sköter och fixar allting, hon är så grym!

IMG_8311
Livet som mamma 🙂
Vi hade två dagar med kanonväder och jag tycker inte det finns något bättre ställe att vara på än vid havet då.
Här är vi nere vid en av bryggorna och bastun som vi använde på kvällen, blev dock inget kvällsdopp för mig (badkrukan) i det 14 gradiga vattnet. Min mormor däremot badade utan problem.

FullSizeRender 2
Jocke myser med Michelle och Frances

IMG_8296
Det finns en del att göra ute på ön om man vill. Det finns guidade turer om man vill gå in i det gamla fortet, man kan paddla kanot eller kajak, ha konferens eller fest, basta eller bara ha det skönt och äta god mat. Man kan sova kvar på vandrarhemmet eller ute i stora militärtält eller som vi gjorde nu – sova i bröllopssviten. Det finns båtplatser att hyra i hamnen om man åker med egen båt dit istället för Waxholmsbåt.
In och följ vad som händer på fortet på instagram under namnet @siarofort

IMG_8299
Mormor och Jocke njuter av eftermiddagssolen och den fina utsikten

IMG_8298
Utsikten från vårt rum

Här är lite fina bilder från eftermiddagen igår
IMG_8300

IMG_8303
Jocke, Bobby och jag

IMG_8306

IMG_8307

IMG_8308

IMG_8309
Syskonkärlek

IMG_8316
Jocke och Bobby myser innan det är läggdags

IMG_8323
Om man inte blir harmonisk och lugn av det här, då vet jag inte när man blir det.  Att vakna och somna på ett så fint ställe är verkligen oslagbart!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *