Landet

Från i söndags har vi varit på landet. Och så skönt det har varit. Jag kan lätt bli rastlös men det var jätteskönt att göra ingenting i två dagar.IMG_8650
Vi fick njuta av fina, lugna kvällar

IMG_8657
Vi vaknade upp till det här fina vädret och satt nere vid vattnet och åt långa frukostar

IMG_8691
Sverige hade sin EM-premiär i fotbollen och lyckades få 1-1 mot Irland. Kul att dem vann och att dem slapp inleda mästerskapet med en förlust

IMG_8697Det blev några promenader på grusvägen. Ena dagen gick jag och Bobby på en promenad själva, självklart lyckas jag hamna mitt i ett grävlinggäng som kom springandes mot oss. Även fast jag är uppväxt på landet ogillar jag verkligen grävlingar. Tycker dem är läskiga, så jag fick lägga benen på ryggen och spurta en bit bort med Bobby och barnvagnen. Eftersom det var ett helt gäng med grävlingar var jag osäker på om det var några grävlingsungar och då vill man ju inte att mamman känner sig hotad på något sätt, så hon hade velat ta en bit av mitt ben eller så 🙂

IMG_8757
Bobby sov gott i vagnen och verkade gilla skärgårdsluften

IMG_8729
Hittade ett riktigt smultronställe

IMG_8735
Bobby hade det bra i skuggan

IMG_8759
Jocke, Elias, Eric och Jockes pappa Janne var ute med båten och kom hem med massa strömming som vi lagade till lunch

IMG_8750
Eric älskar allt som har med hockey att göra så det blev en del landhockey såklart

IMG_8753
Bobby och kusinen Eric

IMG_8749Den här bilden får sammanfatta dagarna på landet, så himla vackert där!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *