Glad midsommar!

IMG_8979 Min lilla prins som jag inte får nog av ♥

IMG_8993
Igår var vi i Nyköping och hälsade på Jockes farmor Elin, Bobbys gammelfarmor och såhär glad blev hon över att träffa Bobby för första gången 🙂

IMG_9002
Vi gick en promenad och fick se lite av Nyköping, väldigt fint var det!

IMG_9006
Elin är 91 år men jättepigg så vi tog en promenad på 5 km och åt en god lunch

IMG_9008
Vi hade sol och fint väder hela dagen

IMG_9017
Sen fikade vi hemma hos farmor och Bobby var som alltid huvudpersonen. Farmor Marie-Louise är en favorit.

IMG_9021Hur skulle någon annan kunna ta någon uppmärksamhet!? Haha!

266
Imorgon är det midsommar och det är precis två månader sedan Bobby föddes, overkligt att det gått så fort. Vi ska fira midsommar med delar av min familj och syskon ute i Bergshamra där jag alltid firade när jag växte upp.
Älskar midsommar men det är ju aldrig fint väder. Det kommer säkert regna men det är bara vara glad ändå – för det är ju ingen riktigt midsommar utan regn, eller!? 🙂

Hoppas ni får en riktigt skön och trevlig midsommar!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *