Midsommarafton

Så har det varit midsommar. Vi hade en jättebra och rolig dag, hoppas ni också hade det.
Här kommer dagen i bilder.IMG_9071
Tjejligan med fina midsommarkransar – Michelle, Holly, Lizzy och Frances

IMG_9091
Och såklart skulle Bobby också ha en minikrans

FullSizeRender 2
Ida gjorde såå fina kransar, hade kunnat sålts i vilken blomsterbutik som helst

IMG_9061
Smörgåstårta blev det till lunch, alltid lika gott

IMG_9074
Sedan gick hela familjen Taikon till Kvarngården i Bergshamra för att fira midsommar

IMG_9078
Vädret ser inte så roligt ut, men det regnade inte och det var varmt i alla fall

FullSizeRender 3
Bobby skötte sig bra som alltid och firade sin första midsommar mestadels sovandes i vagnen

FullSizeRender 4
Familjefoto

IMG_9115Efter dansen runt midsommarstången var det dags att fira min morbror Gregor som fyllde 60 år!

IMG_9209
Det var en rolig och trevlig kväll med god mat och massa roliga, härliga människor. Älskar fester när det är människor i alla åldrar och vi kunde inte varit på ett finare ställe. Gregor och hans Mia är världens bästa – tack för en underbar kväll!

IMG_9099
Kvällen avslutades såhär

IMG_2278
Bobby fyllde två månader på midsommarafton.
Såhär såg han ut när jag fick upp honom på mitt bröst efter förlossningen. Så mycket känslor för mig när jag ser den här bilden.

IMG_2290Älskade lilla Bobby ♥

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *