Marcus och Martinus

Killen som Ă€lskar att bada 🙂IMG_9104
Bobby badar inte sÄ ofta Àn sÄ lÀnge, vi brukar göra det en eller tvÄ gÄnger i veckan ungefÀr. Kanske lÄter lite men tycker inte man ska bada sönder den lena lilla kroppen pÄ honom

IMG_9110
En glad liten fÀrdigbadad prins

IMG_9158
Det har ju varit sĂ„ fint och bra vĂ€der! Kan det inte alltid vara sĂ„hĂ€r!? Jocke badade och jag badade som vanligt inte eftersom det var ju ”bara” 28 grader i poolen haha!

IMG_9169
Det har blivit en hel del grillning

IMG_9204
I mÄndags njöt vi av bra vÀder igen och av vackra Stockholm

IMG_9190
Vi var pÄ Gröna Lund med 15 000 andra personer som skulle se Marcus och Martinus upptrÀda. Vi gick in och var dÀr runt trettio minuter sen Äkte vi hem istÀllet. Det var hysteriskt mycket folk och Àven om Bobby lÄg i vagnen och inte gnÀllde över att det var sÄ livat, sÄ kÀndes det bÀttre att han fick vara hemma och fÄ lugn och ro istÀllet.
Men Elias och Eric fick se killarna sjunga och upptrĂ€da och var mycket nöjda! Även min syster och bror var dĂ€r med deras barn som var mycket nöjda med kvĂ€llen. Det var mĂ„nga grĂ„tandes barn utanför Gröna Lund som inte kom in.
PÄ bilden Àr det Elias, Oscar, Jocke och Eric.

IMG_9208
Vi hann ta ett foto pÄ Grönan i alla fall, alltid nÄgot

IMG_9223
Projektet som aldrig blir klart – balkongen. Det Ă€r inte det lĂ€ttaste att inreda en balkong som Ă€r 36 kvm. Men nu har vi kommit en bit i alla fall.
Runt hörnet stÄr grillen sÄ dÀr Àr det bara lite smÄfix kvar. Men sÄhÀr blev den hÀr delen av balkongen med nÄgra solcellsbollar i taket och den hÀr blomspaljén.
LĂ€ngst bort stĂ„r Jockes snygga solstol 🙂

IMG_9225
Och hörnan vi anvÀnder mest, blev lite roligare nu

IMG_9226
Utsikten Àr det aldrig nÄgot fel pÄ i alla fall
FullSizeRender 5
Det hÀr stÀmmer in sÄ bra pÄ alla svenskar just nu under EM.
Heja Island och Lars LagerbÀck!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade pĂ„ elitnivĂ„ i mĂ„nga Ă„r. Började spela hockey som knatte i NorrtĂ€lje IK. Det blev senare totalt 14 sĂ€songer i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. MĂ„nga turneringar, nĂ„gra VM men framförallt mĂ„nga bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte sĂ€ga att jag Ă€lskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. HĂ€r skriver jag om allt möjligt som hĂ€nder i mitt liv och Ă€ven om mina nĂ€ra och kĂ€ra. Det blir en del frĂ„n min vardag, resor och allt annat som bĂ„de Ă€r kul och mindre kul som hĂ€nder i livet. Blev mamma för första gĂ„ngen i maj 2016, kommer sĂ„klart skriva en hel del om det. Sysslar sĂ„klart med hockey fortfarande, Ă€r en del av JRM Skates and Skills och hjĂ€lper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoĂ„kning. För kontakt, mejla till [email protected] GĂ„ in pĂ„ www.jrmskatesandskills.se

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *