Inspiration

Den här veckan har det bara varit massa fix, inköp och lite annat på hemmaplan. Jag har varit förkyld så har försökt att bara ta det lugnt. Snart helt frisk igen, började med ont i halsen förra helgen, alltid lika tråkigt.IMG_0510
Fin regnbåge häromdagen, utsikt från balkongen

IMG_0545
Det bästa som finns på sommaren – melon.
Det är så sjukt gott, ska äta det varje dag när vi åker till Florida om en månad, då är den om möjligt, ännu godare

IMG_0470
Bobbys första pass är gjort nu, så nu kan han tillsammans med oss ut och se världen 🙂

FullSizeRender 5
Killen som älskar att bada.
Vi har inget badkar hemma så Jocke badade med honom hos farmor Marie-Louise igår och som ni ser gillade han det. Håller på att kolla Babysim, det är fortfarande semester i simhallen men tror att det börjar nu till hösten, ska bli kul!

IMG_0588
Nu får vi väl överväga att köpa ett badkar kanske, haha!
Han badar fortfarande i diskhon hemma men börjar växa ur det…

FullSizeRender 6
Det som tar upp mycket av min vakna tid just nu; inspiration till att göra ordning hemma

FullSizeRender 7
Vi har bott i vår lägenhet ett år nu och man ska ju alltid bo in sig innan man sätter upp tavlor och gör ordning allt helt. Nu känner vi att vi är klara med inboningen så nu ska det ordnas lite hemtrevligt är tanken

FullSizeRender 8
Så det jag gör nu är att jag kollar inspiration för att veta hur och vad vi ska sätta upp på väggarna

FullSizeRender 9
Jag tycker att det är snyggt när det inte är tavlor överallt och plottrigt men gillar inte när det är helt kalt och tråkigt på väggarna heller

FullSizeRender 10
Men det är alltid så snyggt när man ser alla andras hem och bilder

FullSizeRender 11
Här är det blandat med både tavlor, klocka, blommor och olika ramar. Man kan ju verkligen göra precis hur man själv vill

FullSizeRender 16
Snyggt tycker jag!
Lite franskt inspirerat. Vi kommer ha New York inspirerat på en vägg, har många fina foton från våra New York resor så dem kan nog bli fina om jag kommer på något fint sätt att sätta dem på och lite snygga ramar

FullSizeRender 13
Fastnat lite i barnrumsinspiration också. Bobby ska inte ha något rum nu i början eftersom det inte behövs när han är så liten men man blir lite sugen när man ser alla fina bilder

FullSizeRender 15
Så fina och söta tavlor!

FullSizeRender 14
Och dem här lakanen, supersöta verkligen!

FullSizeRender 17
Bra förklaring vad det innebär att vara mamma 🙂

FullSizeRender 12Den här fina texten och bilden får avsluta dagens inlägg.
Trevlig helg ♥

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *