Imorgon

Sista kvällen och natten jag är själv hemma nu, imorgon bitti ska jag och Bobby hämta Jocke på Arlanda. Han åker från New York ikväll.
img_2967
Det blev en kort höstpromenad på landet, gillar att vara ute men så himla kallt och blåsigt ute i lördags

img_2963
Jag träffade mina syskonbarn i helgen, här är Holly med Bobby

img_2968
Bobby var så sjukt intresserad av min bror Johan och Idas katter

img_2969
Och av min systers Beccas hund, Raffe.
Jag skulle på ett sätt vilja att vi hade djur så han skulle vänja sig men Jocke är allergisk så då måste det vara någon speciell ras i så fall.

img_2975
Fyra tjejer som pysslade och pusslade för fullt hela lördagskvällen

img_2979
Sen vaknade vi tillsammans på morgonen och här myser Lizzy med Bobby när vi precis vaknat

img_2981
Michelle, Frances, Lizzy och Bobby hade lite morgonmys i sängen

img_2996
Kusinerna.
Fem vilda, söta favoriter ♥

image1-2
Ikväll var jag och tittade på AIK-Modo på Ritorp, gamla Riksserien numera SDHL. AIK vann med 2-1, så det var kul att se!
Såhär ser serien ut just nu, som väntat ligger Luleå och LHC i topp. Vissa dagar saknar jag hockeyn mer än andra. Allt har sin tid men jag blir alltid sugen på något sätt när jag tittar på matcher.

img_2374 Imorgon är han hemma igen!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *