Fars dag

I helgen blev det lite överraskning från mig och Bobby till Jocke som hade sin första fars dag idag. Men vi firade honom både igår, lördag och idag söndag.
img_3476
Jag skrev en lapp och gav till Jocke på lördagsmorgonen, det stod att han skulle packa väskan för en övernattning och såklart ett litet grattis på fars dag. Här är vi redo för att åka iväg och alla väskor var packade

img_3480
Vi började med att åka till Vaxholm, vi kollade på en hustomt men tyvärr var den inge bra tyckte vi. Vi trivs jättebra i vår lägenhet men letar vidare så får vi se om vi hittar något hus eller tomt framöver

img_3481
Jättefin dag med sol, snö och vinter ute

img_3482
Det blev potatismos med köttbullar till lunch på Hamnkrogen i Vaxholm

img_3488
Sedan åkte vi vidare till Hotell Clarion Sign

img_3486
Egentligen borde man göra sånt här lite oftare, åka in till stan, bo på hotell och vara lite turist i sin egen stad. Vi sa att vi ska försöka göra det lite oftare i alla fall.

img_3491
Det blev mörkt innan vi lämnade hotellet och gick ut på stan

img_3492
Vi gick på stan och gick till Babyshop Store som ligger i Sturegallerian, mycket fina barnkläder och saker i den butiken! Vi provade lite olika mössor till Bobby. Jag gillade den här, men det gjorde inte Jocke. Nummer 1.

img_3494
Nummer 2

img_3496
Nummer 3

img_3502
Nummer 4, och det blev den här vi köpte, en mörkblå stickad

img_3497
Sedan blev det middag på Taverna Brillo

img_3498
Trevligt att Anders Timell gjorde oss sällskap vid middagen 🙂

img_3499
Vi tog in en jättegod charktallrik till förrätt

img_3500
Jocke tog Spaghetti Bolognese som han gillar så mycket. Jag brukar, aldrig eller väldigt sällan äta pizza. Men den här tryffelpizzan har jag hört så mycket bra om så jag var bara tvungen att prova. Och den var väldigt, väldigt god. Men föredrar verkligen Tapas, man får äta lite av varje istället för bara samma sak en hel rätt.

img_3504
Vi hade en jätte trevlig kväll och somnade tidigt alla tre och vi sov 11 timmar alla tre.
Då blev det en bra, lång och mysig hotellfrukost

img_3507
Vi hade disco i hissen, haha!

img_3517
Efter frukost åkte vi till Bobbys babysim och det kanske syns att han verkar älska det!?

img_3523
Och efter Bobbys babysim firade vi fars dag med hela Jockes familj. Det blev brunch på Piatti, en Italiensk restaurang nära oss. Det var jättegott så kan verkligen rekommendera den här brunchen. Plus att vi hade både roligt och trevligt. Vi började planera julen också, bara 6 veckor kvar nu.

img_3524
Efterrätt och det blev en hel del mat den här dagen 🙂

img_3519
Grattis alla fantastiska pappor på fars dag!
Jocke är verkligen världens bästa pappa till Bobby och vad jag älskar dem här två killarna! ♥

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *