Alla hjärtans dag

Alla ♥-ans dag.
Vi har haft lite sämre väder i några dagar men idag vände det och solen sken från morgon till kväll.
Här är innan vi åkte till Marbella när vi var hemma. Jag gästade Jocke och Mickes Podcast JRM Skates and Skills on tour.

Vi pratade om hockey, min avtackning efter 14 säsonger i AIK, livet som mamma och mycket mer. In och sök i Podcaster appen och skriv JRM Skates and Skills on tour.

Det har hänt något med min dator så den funkar inte. Fick åka till en Apple butik här i Marbella idag och lämna in den på lagning så skriver från Jockes IPad, så vet inte hur det här blir, men blir säkert helt okej. Hade velat länka till podden, får göra det i nästa inlägg.

Häromdagen var vi på en fin utsiktsplats


Idag och eftermiddagen igår var det väldigt fint väder. Bobby verkar trivas 🙂

Kusinerna ♥
Världens mest omtänksamma tjejer. Dem fixar och tar hand om Bobby, kramar, pussar, hjälper honom – han kunde inte ha det bättre.
Fina blommor som jag fick av Jocke idag

Vi fixade lite småpresenter till tjejerna som dem fick när dem kom hem från förskolan. Dem går i en svensk skola här i Marbella
Vi hade lite spa-kväll här hemma ikväll, haha!
Bobby sover gott. Han tog sina första steg idag, 9 1/2 månader gammal. Det händer massor hela tiden. Det blev en underbar dag med några av våra nära och kära ♥

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *