Nu blickar vi framåt

Förra inlägget var ingen glädjespridare och det är precis så livet är. Allt är inte perfekt och roligt jämt. Men nu är det som varit mest jobbigt äntligen avklarat och nu ska vi snart blicka framåt →

Det är skönt att spendera dagarna med Bobby, vi har roligt ihop tillsammans med Jocke och det är full fart hela tiden

Helnöjd i vagnen med solbrillorna på 🙂

Även solbrillorna på inomhus när det är soligt ute

Nöjd och glad kille, snart 11 månader gammal

Det är inte ofta Bobby vill ligga såhär på mitt eller Jockes bröst längre, men när han gör det. Finns inget som slår det ♥Något roligt som hände häromdagen. Jag intervjuades av Ronnie, en hockeyjournalist som håller på att göra en bok ”Old school hockey” om olika AIK profiler. Jag är verkligen så stolt och hedrad över att bli tillfrågad. Roligt att det ska förevigas i en bok!

Lite foton togs efter intervjun

Jocke och Bobby kom förbi efter intervjun var klar. Min fina lilla familj

Och igår var det en jobbig dag som det bara var att ta sig igenom. Vi var på Danderyds sjukhus nästan hela dagen. Jag gjorde en medicinsk behandling efter missfallet för att få bort om det fanns något kvar, för att hjälpa kroppen att stöta bort det. Det är individuellt hur man mår och jag mådde väldigt dåligt och det är inget jag vill göra om igen. Biverkningarna av alla piller jag tog var; illamående, frossa, smärta i magen, trött och att man blöder mycket. Men vi tog oss igenom det tillsammans och jag är glad att Jocke var med mig hela dagen på sjukhuset och Bobby var i goda händer med farmor. Så nu är det egentligen bara en vecka till nästa koll, då gör man ett ultraljud, för att se att allt verkligen försvunnit. Och när det är gjort – då blickar vi ÄNTLIGEN framåt! 🙂

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *