Fredagen 7 april 2017

Jag hade egentligen tänkt att bara strunta i att skriva om vad som hände i Stockholm den 7 april 2017. Men det går såklart inte.
Fredagen den 7 april kommer att för alltid bli ihågkommen för vansinnesdådet på Drottninggatan i Stockholm. Men den kommer också bli ihågkommen för Stockholms hjältar – alla de frivilliga som öppnade sina bostäder, hjälpte skadade och tipsade om sätt för människor att ta sig hem. Jag är stolt över att vara svensk men det går inte sluta tänka på hur obehagligt det som skett är.

Det är några bilder som verkligen satt sig på näthinnan på mig. Den här bilden med en polis och en gammal kvinna. Den är så himla fin!

Detta är en hemsk bild men så mycket kraft och mod i den

Och den här bilden kan jag inte se mig mätt på!
Helt otroligt hur alla dessa människor tog sin in till Stockholm efter dådet, modiga människor som ser ut att gått samman och bestämt sig för att terroristerna inte ska få vinna.

Så fint ♥
Jag är alltid lite naiv och tror inte att hemska saker kommer hända och tror knappt på det, även när det har hänt. Kanske för att skydda mig själv och mina nära på något sätt. Det var precis samma sak den här gången, jag kunde inte tro på det Jocke sa, att det varit en terrorattack i Stockholm. Men det var tyvärr sant och man får försöka tänka positivt att inte fler människor miste livet denna dag.
Många modiga människor och hjältar visade sina bästa sidor den här dagen. TACK till er!
En fin artikel att läsa;
http://www.dn.se/ledare/huvudledare/ni-knacker-inte-var-huvudstad/

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *