Signering på Hovet

Ikväll är det match mellan AIK-Leksand på Hovet och det kommer vara i princip fullsatt vilket är kul, över 7 850 biljetter sålda! Jag och Jocke ska på matchen
Ikväll ska jag och några andra gamla spelare signera boken innan matchen och även i första paus till dem som köper boken och vill få den signerad. Roligt att få bläddras bland massa gamla grymma spelare och ledare som varit i AIK genom åren. Tacksam för att jag blev tillfrågad och får vara med i en liten del av boken 🙂Gamla härliga minnen från Hovet tillsammans med världens bästa lag!Glöm inte att anmäla er på JRM Skates and Skills alla camper som ligger på hemsidan nu!
www.jrmskatesandskills.se
Det blev snö ungefär så länge man trodde, en dag. Men vilken härlig dag det blev! Black Friday!
Använd rabattkoden ’gizelaahlgrenbloom’ så får ni 40% rabatt på alla neonfärger och upp till 30% rabatt på alla pastellfärger. In och köp superfina och smarta produkter med en gång. Däremot gäller rabattkoden inte bara idag (fredag) utan ända fram till söndag kl 23.59. Superfina nya produkter i nya matserien ÄTA på Twistshake.com

Inspirerade av #metoo så kan ingen människa i Sverige missat detta vid det här laget. Hur kvinnor blir behandlade i olika branscher.
Nu är vi över 2 290 personer som skrivit under uppropet #timeout för att visa hur det ser ut i sportvärlden. Jag och många jag känner har skrivit under, det var en självklarhet för mig. Bransch efter bransch följer efter. Man kan inte låta bli att bli både arg, ledsen, upprörd och chockad över alla berättelser inom alla möjliga branscher som kommer fram, men det här är början till något nytt – något bra! Nu visar vi inom idrottens värld vägen för nästa generation för att det förhoppningsvis blir en lite bättre värld. Nu hoppas jag att alla ruttna kulturer rasar en gång för alla!

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *