Sjukstuga

Såhär roligt har det varit hos oss senaste tiden sedan Bobby började på förskolan. Han har varit sjuk i två omgångar och jag undrar gång på gång varför vi utsätter honom för det här. För det är några saker som kommer med att börja förskolan och det är såklart alla nya baciller. Han har det bra där och vi tycker han får göra massa roliga saker som han inte gör hemma. Han går i en grupp med just nu 7 barn och dem ska bli 9 så småningom vilket är bra, små grupper med barn kändes viktigt för oss. Det är en väldigt lugn grupp vilket passar Bobby eftersom han är väldigt reserverad och blyg bland andra barn, än så länge. Så nu hoppas vi att han slipper bli sjuk såhär ofta framöver bara.
Gör så ont i hjärtat när dem får feber och blir förkylda

Tillbaks en vecka på förskolan för att sedan bli sjuk igen, tråkigt men bara vara hemma och ta det lugnt och bli frisk igen
Det blir mycket sova med andra ord.
Just nu är det SUPER-REA på http://www.twistshake.com
Alla neonprodukter ska bort, just nu är det 50% rabatt på hela neonsortimentet! Och på övrigt sortiment är det 20% rabatt. Skriv in rabattkoden ’gizelaahlgrenbloom’ så får ni ta del av dessa rabatter.
Man får passa på att vara glad över dem små sakerna i livet. Dem här hamburgarna är goda, så jag och Jocke passade på att äta på lunchen en dag
Det har varit några dagar när det varit så himla fint ute!

Vi passade på att åka pulka men snön låg som vanligt bara kvar några dagar

Jocke har fyllt år!
Det firade vi såklart men det blev en speciell dag i år.
Vi firade lite på morgonen sen var det en fin och sorglig dag då det var begravning för Jockes moster denna dag. Så väldigt fint men väldigt sorgligt och en dag att minnas.


På kvällen hade jag inplanerat sedan länge att gå ut och äta med jobbet och spela curling. Behöver väl inte säga att jag var i det vinnande laget och då är det såklart glada miner 🙂 Här är jag och Sven redo för spel!

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *