Han leder hela Sveriges Busliga

När man har en bror som leder utvisningsligan i hela Sverige, då blir man ju stolt! 🙂
Man Man kan tro att han knappt spelar något utöver det han sitter utvisad, med tanke på hur mycket han sitter i utvisningsbåset

Men är det något man gillar så är det ju spelare som går in helhjärtat i det man gör, och det kan jag verkligen säga att Johan gör. Jag blir bara lite rädd att han bara kör och alltid går in lite för hårt i alla lägen eftersom risken för skador är såklart större då. Man vill ju alltid vara i topp oavsett vad det gäller, haha. Bra jobbat!
Såhär ser det ut ibland på morgonen när jag går till jobbet ♥

Glad när pappa hämtar på dagis

Babysimmet fortsätter vi med på fredagarna. Så roligt hur han tar sig flera längder i poolen med puffar och simfötter och benen går som trumpinnar. Ska bli kul att se när han börjar på minisim, det får dem göra när dem fyllt två år, hur man går vidare och vad man gör då.

Nöjd när man får grilla, bara korven som saknas

Även grillkväll hemma med pappa

Det händer mycket nu, känns som det gör det jämt.
Han fyller 2 år om drygt två månader och ibland vill jag bara stanna tiden och få vara där ett tag. Det går så himla fort!
Efter kvällsbadet blir det mys i morgonrocken

Alla hockeytjejer!
Nu är det dags att anmäla sig till JRM Skates and Skills sommarcamp 16-20 juli. In och anmäl er på hemsidan och har ni några frågor är det bara mejla mig på [email protected]
www.jrmskatesandskills.se

Skrattade när jag såg den här bilden. Det är inte riktigt såhär hos oss men kunde inte låta bli att visa Jocke och fråga om han sover skönt om nätterna 🙂

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *