JAG AB

Griffins Steakhouse.
Egentligen borde jag tagit kött för dem är kända för sitt supergoda kött men jag älskar goda hamburgare så fick bli en sån den här gången – god!
Uppladdning inför föreläsning förra veckan.

 Jag och Jocke var på KJELL ENHAGER på Cirkus i Stockholm

Vi fick föreläsningen i julklapp av Jockes syster och en föreläsning låter kanske inte så roligt men det var verkligen så himla bra! Kjell Enhager är coach inom näringsliv, kultur och idrott. Han har föreläst för hundratusentals personer och coachat  både idrottsstjärnor och världsledande företag till framgång. Han pratade om att investera i sig själv och i ”sitt” eget företag som är jag själv. Alla borde gå och se honom, man fick skratta en hel del, blandat med otroliga historier från hans liv och man blir så peppad att göra massor med sitt eget liv.

Äntligen snö, kallt, sol och snö!

Dags att köpa ny säng. Liten har blivit stor ♥


Bobby har fått några nya böcker av sin mormor. Bamse är nya favoriten och det blir läsning i samma bok minst tio gånger varje kväll. Mysigaste stunden på hela dagen!


Gameday – då är man såhär glad!


Lite sant är det väl i alla fall 🙂

Publicerat av

Gizela Ahlgren-Bloom

Pensionerad hockeyspelare. Spelat hockey hela livet, spelade på elitnivå i många år. Började spela hockey som knatte i Norrtälje IK. Det blev senare totalt 14 säsonger i AIK och över 300 spelade matcher i AIK tröjan. Totalt över 70 landskamper med Damkronorna i landslaget. Många turneringar, några VM men framförallt många bra minnen. 4 st SM-guld och 4 st EM-guld i bagaget med AIK. Behöver inte säga att jag älskar hockey och hade jag kunnat, hade jag spelat resten av livet. Här skriver jag om allt möjligt som händer i mitt liv och även om mina nära och kära. Det blir en del från min vardag, resor och allt annat som både är kul och mindre kul som händer i livet. Blev mamma för första gången i maj 2016, kommer såklart skriva en hel del om det. Sysslar såklart med hockey fortfarande, är en del av JRM Skates and Skills och hjälper hockeyspelare att utvecklas individuellt, att optimera sin skridskoteknik och skridskoåkning. För kontakt, mejla till [email protected] Gå in på www.jrmskatesandskills.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *